Wienholds Schildersbedrijf - Schilder en behangwerk, decoratieve wandafwerking
 
 
Bedankt voor uw bezoek !
 
                                           
Uw huis, bedrijfspand of ander vastgoed is een kostbaar bezit die het nodige onderhoud met zich mee brengt.
Buiten is een duurzame bescherming tegen weersinvloeden van grote waarde en kiezen wij dan ook voor zeer hoogwaardige producten.
 
Goed, mooi en duurzaam schilderwerk is een zaak van een nauwkeurige inspectie van de te behandelen ondergrond, en de kennis hiervan voor het toepassen van de juiste producten.
 
De moderne milieuvriendelijkere materialen vragen meer aandacht met vaak een geheel andere toepassingstechniek dan de materialen die voorheen werden gebruikt om een strak resultaat te bereiken.
 
Bij ons ontvangt u altijd een geheel vrijblijvende, degelijke en eerlijke schriftelijke offerte, die vergezeld gaat met een technisch werkschema, waarin haarfijn en duidelijk beschreven staat wat wij gaan doen.
 
Binnenshuis speelt het interieur een belangrijke rol in uw gevoel en zal de juiste keuze in materialen en kleuren niet altijd de makkelijkste zijn.
Met onze jarenlange ervaring en kennis kunnen wij u hiermee uitstekend van dienst zijn en leveren met de modernste materialen vakkundig schilder en behangwerk.
 
 
 
Ook voor uw parketvloer bent u bij ons aan het juiste adres.
 
U ziet er tegenop om deze te laten schuren en lakken vanwege de stofoverlast e.d.
 
Dit hoeft geen belemmering meer te zijn, met de modernste parketschuurmachines  werken wij stofarm.
 
Deze machines zijn volgens de nieuwste kennis op het gebied van schuurtechnologie ontwikkeld met een stofafzuiging en een laag geluidsniveau.
 
Voor de afwerking kiezen wij in overleg met u, afgestemd op uw wensen en eisen het juiste product.
 
 

Als Erkend Betere Schilder voldoen wij aan een aantal belangrijke kwaliteitsnormen die u de zekerheid geven dat u zaken doet met een degelijke gediplomeerde en vertrouwde vakschilder.
 
 
 
Klantenvertellen.nl is een externe organisatie die de resultaten van de leden van de betere schilder verzameld en inzichtelijk maakt waardoor de kwaliteit gewaarborgd blijft.